Обраќање на премиерот Зоран Заев по повод промоцијата на инклузивната сликовница „Буква по буква - азбука"

Ве известуваме дека денеска, 24.05.2021 (понеделник), со почеток во 10:00 часот премиерот Зоран Заев ќе има обраќање по повод промоцијата на инклузивната сликовница „Буква по буква - азбука".
 

Календар Влада: 
E hënë, Maj 24, 2021 - 10:00 to 11:00