Владата ќе ја одржи редовната 74-та седница

Владата на Република Северна Македонија денеска, со почеток во 9:30 часот ќе ја одржи редовната 74-та седница со повеќе точки на дневниот ред од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

За донесените одлуки и заклучоци од редовната 74-та седница, која ќе се одржи преку видеоконференциска интернет врска, јавноста ќе биде известена преку соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Календар Влада: 
E shtunë, Maj 29, 2021 - 09:30 to 10:30