Изјави за медиуми на заменик-претседателот на Владата Љупчо Николовски, министерот Крешник Бектеши и в.д. директорот на ДПИ Анета Симеска Димоска

На 30.05.2021 година (недела) со почеток во 14:30 часот, изјави за медиумите ќе дадат заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски, министерот за економија Крешник Бектеши и в.д. директорот на Државниот пазарен инспекторат Анета Симеска Димоска.

 

Календар Влада: 
E diel, Maj 30, 2021 - 14:30 to 15:30