Изјава за медиуми на премиерите Зоран Заев и Еди Рама

На 23.6.2021 година (среда) во 13:30 часот во просториите на хотелот „Александар Палас“ на маргините на Првиот Економски Форум во Скопје изјава за медиуми ќе дадат премиерот на Република Северна Македонија Зоран Заев и премиерот на Република Албанија, Еди Рама.
 

Календар Влада: 
E mërkurë, Qershor 23, 2021 - 13:30 to 14:30