Изјава на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев на отворањето на спортска сала во ООУ „Јоаким Крчоски“ во село Волково

На 28.06 2021 година (понеделник) со почеток во 10:00 часот во ОУ „Јоаким Крчоски", с. Волково, Општина Ѓорче Петров, премиерот Зоран Заев заедно со министерката за образование и наука, Мила Царовска и  градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски ќе има изјава по повод отворање на нова спортска сала во училиштето.  

Календар Влада: 
E hënë, Qershor 28, 2021 - 10:00 to 11:00