Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

Денеска 28.07.2021 година (среда) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Тема на прес-конференцијата е Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за минерални суровини.

Календар Влада: 
E mërkurë, Korrik 28, 2021 - 12:30 to 13:30