Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

Денеска, 18.08.2021 година (среда) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
E mërkurë, Gusht 18, 2021 - 12:30 to 13:30