Премиерот Ковачевски ќе го отвори Економскиот форум во организација на „Finance Think“

Ве известуваме дека денеска 14.4.2022 година во 11:00 часот во хотел „Мериот“, премиерот Димитар Ковачевски учествува на Економскиот форум на тема „Заматен поглед нанапред: Многубројни неизвесности ги поткопуваат економските изгледи?” во организација на „Finance Think“.

Календар Влада: 
E enjte, Prill 14, 2022 - 11:00 to 12:00