Прес-конференција на министерот за информатичко општество и администрација, Азир Алиу

На 26.04.2023 година (среда) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за информатичко општество и администрација, Азир Алиу.

Тема ќе биде годишниот Извештај од Регистарот на вработените во јавниот сектор 2022.

Прес-конференцијата на македонски јазик
Прес-конференцијата на албански јазик

Календар Влада: 
E mërkurë, Prill 26, 2023 - 12:00 to 13:00