10 Qershori, e Premtja para Rrëshajës, ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festat e Republikës së Maqedonisë (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr. 21/98 dhe 18/07), 10 qershor 2022 (e premte), Rrëshaja, e Premtja para Rrëshajës është ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ua uron festën qytetarëve të besimit ortodoks.