Премиерот Ковачевски ќе учествува и говори на Форум за родова еднаквост

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски денеска 02.12.2022 година (петок) со почеток во 14:00 часот, ќе учествува и ќе говори на Форум за родова еднаквост, како дел од 16-те дена активизам против родово насилство.
 

Календар Влада: 
E premte, Dhjetor 2, 2022 - 14:00 to 15:00