Премиерот Ковачевски ќе се обрати на годишната конференција на Стопанската комора на Северна Македонија

Ве информираме дека на 16.01.2023 година (понеделник) во 10:00 часот во хотел „Александар Палас“, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, ќе присуствува и ќе се обрати на годишната конференција во организација на Стопанската комора на Северна Македонија на тема „Предизвици на економските политики во 2023 година“.

 

Календар Влада: 
E hënë, Janar 16, 2023 - 10:00 to 11:00