Ковачевски ќе се обрати на свечената академија по повод националниот ден на Србите „Свети Сава“

Денеска, 27.01.2023 година (петок), Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски ќе се обрати на свечената Светосавска академија по повод националниот ден на Србите во Република Северна Македонија.

Свечената академија ќе започне во 19:00 часот, а ќе се одржува во објектот на Македонскиот народен театар.

Календар Влада: 
E premte, Janar 27, 2023 - 19:00 to 20:00