Владата ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 01.02.2023 година (среда) ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките по точките од дневниот ред, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

Календар Влада: 
E mërkurë, Shkurt 1, 2023 - 00:00 to 23:45