Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

Денеска, 07.02.2023 година (вторник), со почеток во 10:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
E martë, Shkurt 7, 2023 - 10:30 to 11:30