Премиерот Ковачевски во посета на објектот на детската градинка „Пролет" во Општина Центар, кој е во градежна фаза

На 03.03.2023 година (петок) во 10:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со Горан Герасимовски, градоначалник на Општина Центар ќе го посетат објектот на детската градинка „Пролет" во Општина Центар, која е во фаза на изградба.

Календар Влада: 
E premte, Mars 3, 2023 - 10:30 to 11:30