Седница на Економско Социјалниот Совет

Денеска 13.03.2023 година (понеделник) ќе се одржи седница на Економско Социјалниот Совет на која точка на дневниот ред ќе биде утврдувањето на новиот износ на минимална плата.

 

Календар Влада: 
E hënë, Mars 13, 2023 - 00:00 to 23:45