Потпишување на Договор за грант од ЕУ со ЕИБ за пречистителна станица за отпадни води во Скопје

Денес, 22.03.2023 година (среда) во Клубот на пратеници, со почеток во 12:00 часот ќе се потпише Договор за грант од ЕУ со ЕИБ за пречистителна станица за отпадни води во Скопје.

На потпишувањето на договорот ќе се обратат заменик на претседателот на Владата за европски прашања Бојан Маричиќ, министерот за финансии Фатмир Бесими, министерката за животна средина и просторно планирање Каја Шукова, евроамбасадорот Дејвид Гир и заменик претседателката на ЕИБ Лилјана Павлова.

Календар Влада: 
E mërkurë, Mars 22, 2023 - 12:00 to 13:00