Премиерот Ковачевски и министерот Бектеши во посета на маркет

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски на ден 28.03.2023 година (вторник), во 10:15 часот ќе го посети маркетот „Кит-Го“ во Тафталиџе.

Заедно со премиерот Ковачевски ќе бидат министерот за економија Крешник Бектеши и директорот на Државниот пазарен инспекторат Горан Трајковски.

Календар Влада: 
E martë, Mars 28, 2023 - 10:15 to 11:15