Прес-конференција за реализација на коридорите 8 и 10д

Првиот заменик на претседателот на Владата, Артан Груби заедно со министрите за транспорт и врски Благој Бочварски, за финансии Фатмир Бесими, за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, за економија Крешник Бектеши и заменик-министерот за труд и социјална политика Енвер Хусејин, ќе одржат прес-конференција денеска, 05.05.2023 година (петок), со почеток во 10:30 часот во Медија центарот во Влада.

На прес-конференцијата ќе биде присутна и директорката на Државниот инспекторат за труд, Весна Томовска.

Календар Влада: 
E premte, Maj 5, 2023 - 10:30 to 11:30