Премиерот Ковачевски на средба со лидерите на владината коалиција

На 19 мај 2023 година (петок) во 12:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе одржи редовна средба со лидерите на владината коалција.

По средбата предвидени се изјави за медиумите.

Календар Влада: 
E premte, Maj 19, 2023 - 12:00 to 13:00