Премиерот Ковачевски ќе се обрати на пуштање во употреба на магистралниот пат Куманово - Страцин

На 25.05.2023 година (четврток) во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија ќе се обрати на пуштање во употреба на магистралниот пат Куманово - Страцин.

На настанот обраќања ќе имаат и министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Ејуп Рустеми.
 

Календар Влада: 
E enjte, Maj 25, 2023 - 11:00 to 12:00