Одбележување на „23 Октомври - Ден на македонската револуционерна борба“

По повод одбележувањето на „23 Октомври - Ден на македонската револуционерна борба“, владина делегација составена од Роберт Алаѓозоски, национален координатор за интеркултурализам, едно општество, развој на културата и меѓуресорска соработка и Драган Василевски, советникот за одбрана на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, на ден 23.10.2023 годинa (понеделник) од 11:00 часот ќе положи свежо цвеќе на споменикот на Гоце Делчев во Градскиот парк, Скопје.

 

Календар Влада: 
E hënë, Tetor 23, 2023 - 11:00 to 12:00