Премиерот Ковачевски ќе се обрати на настан по повод Националниот ден на осигурувањето – 1 Ноември

На 1 ноември 2023 година (среда) со почеток во 10:30 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе се обрати на настан по повод Националниот ден на осигурувањето – 1 Ноември, во организација на Агенцијата за супервизија на осигурување (АСО).

Локација: Голема сала на 5 кат – Стопанска комора на Северна Македонија.
 

Календар Влада: 
E mërkurë, Nëntor 1, 2023 - 10:30 to 11:30