Премиерот Ковачевски на настан во Битола по повод почетокот на активностите за изградба на топловодната мрежа низ градот

На 3 ноември 2023 година (петок) во 12:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе присуствува на настан по повод одбележување на завршувањето на градежните работи на топловодот од РЕК Битола до Битола и почетокот на активностите за изградба на топловодната мрежа низ градот.

На настанот изјави за медиумите ќе дадат премиерот Ковачевски, генералниот директор на „ЕСМ“, Васко Стефанов, како и директорот на ДООЕЛ „Топлификација Битола“, Горан Козаров.

Линк до локацијата: Ул. Шералти, во близина на Авто-комлекс Пржо, Битола

Календар Влада: 
E premte, Nëntor 3, 2023 - 12:00 to 13:00