Премиерот Ковачевски ќе ја посети компанијата Вабтек МЗТ АД Скопје

На ден, 23.11.2023 година (четврток) во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со заменик-министерот за финансии, Филип Николоски ќе ја посетат компанијата Вабтек МЗТ АД Скопје.

Календар Влада: 
E enjte, Nëntor 23, 2023 - 11:00 to 12:00