Прес-конференција на вицепремиерот Битиќи и заменик министерот Бојмацалиев

Денеска, 13.02.2024 година (вторник) во 14:30 часот, заменикот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжен за економски прашања и за координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и заменикот министер за внатрешни работи, Митко Бојмацалиев, ќе одржат прес-конференција во Медија центарот на Владата.

Прес-конференцијата во живо може да ја следите на следните линкови:

Прес-конференцијата на македонски јазик

Прес-конференцијата на албански јазик

 

Календар Влада: 
E martë, Shkurt 13, 2024 - 14:30 to 15:30