Një delegacion qeveritar vendosi lule në varrezat partizane në Butel, për nder të 9 majit

Një delegacion i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, i kryesuar nga ministri i vetëqeverisjes lokale, Risto Penov, së bashku me zëvendësministren e Drejtësisë, Viktorija Avramovska Madiq, vendosën sot lule të freskëta me rastin e 9 majit - Ditës së fitores mbi fashizmin dhe të Ditës së Evropës sot vendosën lule të freskëta në varrezat partizane në Butel dhe bën homazhe për heronjtë pjesëmarrës në luftën antifashiste dhe të bëmave të tyre.