Konferencë e rregullt e zëdhënësve të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut , Boshnjakovski dhe Hoxha

Konferencë e rregullt për shtyp e zëdhënësve të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mile Boshnjakovski dhe Muamet Hoxha, në të cilën informuan për vendimet e  mbledhjes së 125-të të Qeverisë.