Mickoski nga Uashingtoni: Investimi i tretë i huaj Vabtek-u Amerikan vjen në vendin tonë me 35 milionë euro dhe 100 vende të reja pune

Edhe një tjetër lajm i mirë nga Uashingtoni.

Java e tretë, për investimin e tretë të huaj.

Pas investimit prej 500 milionë dollarësh të Alkazar Enerxhi në parkun e erës, i cili është më i madhi në rajon dhe investimi i kompanisë gjermano-belge Epsoteh Aim në Petrovec prej 20 milionë eurosh, Vabtek-u Amerikan do të investojë në Maqedoni. Kompania Vabtek është pjesë e pesëqind kompanive më të mëdha në SHBA.

Realizova takim me Nënkryetarin egzekutiv të kompanisë në Uashington ku u konfirmua dinamika e realizimit të investimit të ri.

Më shumë se 100 vende të reja pune, investim me vlerë prej 35 milionë euro.

Investimet do të bëhen në prodhimin e frenave për mjetet hekurudhore.

Eksport më i madh për një ardhmëri më të mirë.

Përmbushim
Për ty!
#MaqedoniaPërTy