Состав на Владата на Република Северна Македонија

Претседател на Владата

Претседател на Владата

Заменици на Претседателот на Владата

Zëvendëskryetar i Qeverisë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive
Ministër i Punëve të Jashtme

Министри

Ministër i Ekonomisë
Ministër i Vetëqeverisjes Lokale
Мinistër i Transportit dhe Lidhjeve
Мinistër i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Ekonomizimit të Ujërave
Мinistre e Drejtësisë
Мinistër i Shoqërisë së Informacionit dhe Administratës
Мinistër i Shëndetësisë
Deputy Prime Minister of the Government for economic affairs
Deputy Prime Minister of the Government for European Affairs in charge of European Affairs
Deputy Prime Minister of the Government and Minister of Defense
Министер за култура
Министер за животна средина и просторно планирање
Ministrit e Financave

Министри без ресор

Ministër pa portofol i ngarkuar për Investime të huaja
Ministre pa portofol e ngarkuar për Investimet e Huaja
Ministër pa portofol i ngarkuar për Diasporën
Ministër pa portofol i ngarkuar për Komunikime, Llogaridhënie dhe Transparencë
Министер без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија
Министер без ресор задолжен за странски инвестиции
Министер без ресор задолжен за имплементација на Стратегијата за подобрување на состојбата на Ромите